Fantasie reality 7 hot posters voor onvergetelijke seks.

December 2, 20225:14 pm

Veel paren zijn in het geheim gefantaseerd over drietal seks. Niet iedereen vertegenwoordigt echter wat potentiële moeilijkheden de moeite waard zijn, omdat absoluut elk van de drie partners hun gevoelens, verlangens en voorkeuren hebben. Als je het emotionele deel zeker aankrijgt, kan Sex Threesome een heldere aflevering van je seksleven worden. Zorg ervoor dat je genoeg tijd, plaatsen, condooms, speelgoed, smeermiddelen en andere belangrijke attributen hebt. Maar we trekken niet meer en presenteren 7 hot posters voor onvergetelijke seks.

Startende set

Als je nog steeds niet besluit om op te warmen en het te beginnen, is dat, een aantal dingen die kunnen worden gemaakt zonder penetratie en zelfs contact met Genitalia. Gewoon ontspannen en regelen op de bank of bed, knuffels en wederzijdse kusjes uitwisselen. Als u verder wilt, gaat u verder als dit niet is — Beperk de prelude.

Buitenlandse dromen

Elk van de partners ontvangt de perfecte beoordeling als je het op deze manier krijgt: een man komt je van achteren binnen, het bovenste deel van je voeten wordt teruggegooid en uitgeschakeld door zijn heupen. Ondertussen ligt de tweede partner op zijn rug, dus haar kruis is in een kussende afstand van je mond.

Poppenspeler

Ga de vriend liggen naast de andere en kus tot de man knieën tussen jou wordt, die je met beide vingers met smeermiddel aangevraagd is. Terwijl je in het proces duikt, kun je ongelooflijk sexy synergieën creëren, waar alleen een plaats is, kreunt en verbluffende sensaties.

Beste sandwich

Dit is een klassieke, maar uiterst universele positie die iets zal toestaan. Bleef op je partner en penetreren het met een riem. Plaats een vibrerend speelgoed (of gebruik gewoon je vingers). Ondertussen wordt een man knieën tussen je benen en kiest een gat om binnen te komen. Natuurlijk is dit slechts een patroon — Je kunt een man vervangen naar een derde meisje, een vriend kamagra online in het midden zetten of hem vragen om partner Oral Caress te bieden.

Observer van derden

Als u nieuw bent voor sekssproblemen, begin dan met een script waarmee u het proces kunt bekijken voordat u ermee aanmaakt. «Doggi-stijl» Perfect geschikt als je heel verlegen bent, omdat je gemakkelijk kunt observeren vanwege hun spin. Intussen streel jezelf, met behulp van een hand of een favoriet speelgoed, en wanneer je dat klaar voelt, doe je geleidelijk aan bij het proces.

Dubbele jackpot

Dit is een kamagra jelly klassieke MZHMH — Alles is extreem eenvoudig, en niemand voelt zich beroofd. Een man ligt op zijn rug, terwijl een van de partners op zijn penis zit, en de tweede — op zijn mond (maar enigszins!). Partners kunnen elkaar kussen en strelen. Van tijd tot tijd, verander plaatsen met de tweede partner.

Ketting

Als een plotseling triootje uitbrak in de woonkamer, laat de derde partner dan op de bank zitten en ga je naar je knieën voor hem voor orale genegenheid. Wanneer een man klaar zal zijn (het gebeurt, hoogstwaarschijnlijk, na een paar seconden), moet hij zijn knieën achter je zetten en je je terug in je rechtzetten. Dit is de perfecte pose, omdat iedereen zijn dosis plezier krijgt, en de derde partner voelt elke duw door je mond.

  • Categories :
  • News