17 De belangrijkste redenen voor het verraad van vrouwen

December 23, 20225:59 pm

Redenen voor vrouwelijke verraad is een enorme set, en velen van hen zijn puur individueel, omdat alle mensen anders zijn. Dit artikel bevat alleen de meest voorkomende

https://raks92.ru/el-mejor-servicio-de-anuncios-sobre-chicas-2/

redenen waarom vrouwen veranderen.

En natuurlijk moet u geen vrouw in verraad vermoeden in de aanwezigheid van een van de hierboven vermelde verraadfactoren. Het is veel fout.

Relaties aan verraad zijn allemaal verschillend, en als ik het niet wil veranderen, is het waarschijnlijk niet om ernaar te gaan.

Oorzaak №1 – gewoon een kans

De belangrijkste factor in de vrouwelijke verraad is allerlei onderzoek naar de kwestie van echtelijke schatten, bel de mogelijkheid om verraad te plegen.

Een vrouw, in de regel, in 40% van de gevallen maakt zo’n verraad wanneer ze de kans krijgt.

Komt uit, zelfs een getrouwde vrouw om vrij gemakkelijk te verleiden. Het hangt allemaal af van de zaak.

Oorzaak # 2 – op het werk

Vrouwen die werken, een kans om verraad meer te maken dan die thuis zitten. Kantoor – Uitstekende gelegenheid hiervoor, omdat er veel mannen zijn die aantrekkelijk lijken.

Natuurlijk betekent dit niet dat alle werkende vrouwen hun echtgenoten voortdurend veranderen, maar het is gewoon veel gemakkelijker voor hen om verraad te maken, zonder geen vermoeden te hebben veroorzaakt.

Verhaal «Service Romanov» Het strekt zich al lang uit. In de regel probeert een dergelijke verbinding het vaakst met gehuwde vrouwen. Als u een beroep doet op statistieken, maakt een derde van deze vrouwen zichzelf romans op het werk. Waarschijnlijk lijkt de werkplek erg sexy.

Oorzaak Nr. 3 – ontrouwheid van ouders in het huwelijk

Psychologen, psychiaters en fysiologen geloven dat mensen vaak de gedragsmodellen van hun ouders herhalen.

Dus als het kind getuige was van het verraad van vader of moeder, dan kan hij zo’n actie behoorlijk adequaat berekenen.

Volgens sociologen, een vrouw die geneigd is om de initiator van seks in het gezin te zijn, veel vaker vatbaar voor verraad.

Het grootste deel van dit alles is van toepassing op vrouwen ouder dan veertig. Dergelijke vrouwen hebben een andere blik op het seksuele initiatief, in tegenstelling tot vrouwen die gewend zijn om te wachten op de eerste stap van een man.

Oorzaak Nr. 5 – het rechtvaardigen van ontrouw

Een vrouw die ongelukkig is in het huwelijk rechtvaardigt dit falen van zijn ontrouw.

Onder de excuses kunnen zulke momenten zijn als de aankomende scheiding met haar man, verliefd op een vrouw in iemand anders, ontevredenheid in seks en t.D.

Dergelijke omstandigheden geven vaak een vrouw een reden voor verraad, omdat ze gelooft dat ze vrij heeft «Wettelijk» excuus.

Oorzaak Nr. 6 – Voorbeeld van verraad

Een van vrij frequente redenen is een voorbeeld dat haar vriendin maakt. Het kan zelfs een gewone roddel of gesprek zijn over wiens echtgenoot.

Hoe groter de vrouw van verschillende vriendschappelijke verbindingen, hoe meer bekend is met haar, de meer voorbeelden verschijnen, inclusief getrouwd.

Oorzaak Nr. 7 – In de grote stad – Meer mogelijkheden

Het is erg handig om de romans in grote steden te starten, omdat er minder elkaar weet, en om de geheime verbinding met de minnaar hier veel gemakkelijker te verbergen dan in een andere stadje kleine schaal, waar iedereen het altijd kent.

Reden nummer 8 – vrouwelijk – Gezin

Goede kansen op verraad hebben vrouwen die een leidende rol hebben in familierelaties.

Dergelijke vrouwen zijn meestal erg initiatief, in tegenstelling tot degenen die gewend zijn om door hun echtgenoten te luisteren.

En zij zijn natuurlijk veel meer zelfvertrouwen in zichzelf en in de rest.

Minder afhankelijke man die minder geneigd houdt om het huwelijksrisico te doen.

Echter, een zeer liefdevolle man die veel meer afhankelijk is van zijn partner, waardeert een huwelijk veel meer, en ook ook om iets aan de zijkant te zoeken.

Hetzelfde geldt voor vrouwen die zijn getrouwd vanwege geld en niet van hun echtgenoten te houden.

Oorzaak №10 – JONG VERANDEREN MEER

Volgens sociologen gebeurt het grootste aantal van de verandering van vrouwen op 26-30 jaar. Jonge vrouwen hebben dergelijke verbindingen veel meer dan bostonseaportproperties.com/2021/04/05/la-reforme-du-droit-de-la-famille-une-comparaison-senegal-maroc-grand-format-telecharger-pour-android/ oudere vrouwen.

En recente studies hebben in het algemeen getoond dat ze in onze tijd van de jonge vrouw veel vaker veranderen dan echtgenoten.

In de periode tussen 30 en 40 jaar worden vrouwen die getrouwd zijn vaker behandeld.
Misschien is dit het gevolg van het feit dat het huwelijk van een vrouw die extramaritale verbindingen in de jeugd heeft, vrij vaak vervalt.

Bovendien zijn jonge vrouwen die hun echtgenoten, in de regel veranderen, veel vaker worden gescheiden, vrouwen van volwassen leeftijd. De meest voorkomende leeftijd van getrouwde verraad is 35 jaar.

Oorzaak №11 – Rijke sexy vrouw ervaring met het huwelijk

De studies van Sexologen lieten zien dat een dochter-seksuele ervaring een directe verbinding heeft met getrouwde verraad. Hoe meer deze ervaring, de waarschijnlijkheid dat de vrouw zal veranderen, meer.

Dus, verwijzend naar de gegevens van vandaag, kan worden geconcludeerd dat het aantal verraad van vrouwen is toegenomen, omdat het aantal vrouwen dat een dochterige seksuele ervaring had verhoogd tot 90%.

Oorzaak №12 – onderwijs

Studies hebben aangetoond dat vrouwen die hun echtgenoten in het onderwijs overtreffen verraad vaker maken en vaak veel seksuele partners hebben.

De relatie van onderwijs met verraad wordt vaker getraceerd in een nogal volwassen leeftijd.
Er wordt opgemerkt dat vrouwen met een laag onderwijs vaker de mensen hoog opgewonden aantrekken.

Bovendien neemt het risico van het huwelijksvertrouw in vrouwen toeneemt wanneer het verschil in de vorming van zijn vrouw en haar man abrupt uitbesteedt ten gunste van zijn vrouw.

Oorzaak №13 – Kritieke periode of falen

Soms lijkt een vrouw misschien dat het niet genoeg is van iets nieuws dat alles is gekomen en moe is, en ik wil dit eentonige leven een beetje verfraaien.

Op zulke momenten kan een vrouw een minnaar maken.

Als de echtgenoot niet in staat is om zo’n moment te vangen en geen aandacht te schenken aan zijn vrouw, is de waarschijnlijkheid van verraad extreem hoog, omdat bij het vinden van een diversiteitsvrouw een roman aan de zijkant kan maken.

Oorzaak Nr. 14 – Frequente scheidingen

De mogelijkheid van verraad beïnvloedt ook dergelijke factoren als frequente echtgenoten van een zakenreis, niet-genormaliseerde werkdagmodus of het werk van een van de echtgenoten in verschillende verschuivingen.

Als de man en de vrouw veel tijd van elkaar van elkaar besteden, zijn hun leven geïsoleerd, het risico van toetreding tot extramaritale verbindingen neemt met 20% toe.

Oorzaak №15 – Sexy ontevredenheid

Hoge kans op verraad treedt op wanneer de frequentie van geslachtsgemeenschap in de familie afneemt.

Deze factor is een belangrijk geworden voor een vrouw sinds het tijdperk van vrijheid van seksualiteit en bewustzijn dat elke vrouw hun wensen in de seksuele bol waard is.

Oorzaak №16 – Ontevredenheid over het huwelijk

Vrouwen ontevreden met hun huwelijk, vaker dan anderen zijn vatbaar voor verraad. Hoewel deze factor heel gegeneraliseerd kan worden genoemd, maar toch vindt hij plaats om te zijn.

Meestal betreden vrouwen onzin, wiens huwelijk ouder is dan twaalf jaar.

Rijpe vrouwen compenseren meestal een niet-succesvol huwelijk met liefdesverbindingen, in tegenstelling tot vrouwen jonger, die de voorkeur geven aan schatscheiding.

Oorzaak №17 – Oude vriendschap met een man

Vaak kan de vriendschap van een vrouw met een man in een liefdesrelatie schilderen, omdat de vrienden solide emotionele gehechtheid zijn gevormd.

Volgens statistieken bevestigde 82% van de respondenten dat ze erin slaagden dat ze liefhebbers waren bij mannen die aanvankelijk voor hen betrouwbare en loyale vrienden waren.

Mannen! Zelfs als in je familie niet goed is, geloof me dan, dit is een tijdelijk fenomeen.

Als je al deze redenen voor vrouwenconclusies in je relatie met je vrouw kunt vinden.

  • Categories :
  • News