Zoek het verschil van realistische dildo’s – 100% kopie van een man. Maak mezelf schoon!

January 16, 20231:28 pm

Modern realistisch is het dichtst bij het natuurlijke “originelen” -speelgoed. Ze zijn flexibel, snelle lichaamstemperatuur, niet-misselijkheid rubberen geur. Nu maken de meeste

grote merken dergelijke dildo’s uit UR3 – een geavanceerd realistisch materiaal. Materiaal is extreem zacht aan te raken en creëert volledige realiteit in contact met contact. Verwende niet in de loop van de tijd, wordt niet plakkerig, heeft een aangename geur, elastisch om aan te raken. Als een intiem product haarafdekking aanneemt, wordt elke haren handmatig ingevoegd, waarmee u gelijkenis met kinderpoppen en mannequins kunt voorkomen en een echt beeld van naakt lichaamsdelen kunt creëren. Elke cast krabt dezelfde handmatig. Elk realistisch product blijft uniek zelfs binnen één serie.

We zullen je niet vertellen over onrealistische dildo of gewone dildo’s. Vertel wat je waarschijnlijk niet weet.

Ze weten hoe ze moeten trillen

Ja, dildo’s – niet langer alleen stukjes materiaal. Ze trillen, draaien, pulseren en in het algemeen imiteren partners.

  • Categories :
  • News