Robot en man overweeg of zo’n seksuele handeling verraad is

February 10, 202312:40 pm

Verse studie van dit probleem in de Verenigde Staten toonde aan dat 32% van de mensen deze klassen zal overwegen om te veranderen, en 33% nee (de rest dacht er niet aan). En wat zal professionals zeggen?

De maker van de applicatie voor dating Samantha Daniels gelooft dat seksrobots erg ongebruikelijk zijn , maar seks met hen is absoluut niet verraad: “Elke robot, ongeacht zijn realisme, niet een echte persoon, het is gewoon een nieuw niveau van ontwikkeling van seksspeeltjes. Als de partner gelooft dat communicatie met een dergelijk apparaat verraad is, is het probleem dieper dan het lijkt.

De auteur van boeken over familiepsychologie Andrea Sirtash gelooft dat elk paar het recht heeft om te beslissen wat precies verraad is: “Dit concept kan op verschillende manieren worden geïnterpreteerd, voor veel emotionele intimiteit – al overtreding van grenzen. Voor iemand werd de functie vastgehouden vóór

het fysieke geslacht Contact “.

Gelijkaardig uitzicht vanaf Coychi van Franch Hogi: “Allereerst moet je grenzen vasthouden, en dan zal veel duidelijk worden. De robot is natuurlijk geen persoon, maar emotioneel gehecht aan alles. Als "relatie" Met een robot worden niet besproken met een partner en merken meer plezier, het kan goed worden beschouwd als verraad “.

In feite is het zelfs moeilijk om vast te stellen, of seks kan worden beschouwd als de intieme relatie van de seks met een robot: 14% van de volwassenen is het eens met deze interpretatie, 33% beschouwt het op de een of andere manier cialis werking niet in de buurt van zelfvoldoening, en 27% heeft er geen betrekking op van de bestaande categorieën. Dus de vraag blijft open. En, oordelen naar de snelheid van ontwikkeling, zal het zelfs wereldwijd herhaaldelijk worden besproken.

  • Categories :
  • News